Katja Schuurman in Ruben Versus Katja bij BNN

27 juni 2013 15:24 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

In een nieuw seizoen van Versus neemt Ruben Nicolai het op tegen niemand minder dan oudgediende Katja Römer-Schuurman.

Versus is voor Ruben Nicolai nog een echte thuiswedstrijd, al is het voor Katja Schuurman ook geen onbekend terrein. De seksbom was in de eerste Versus al te zien met Bridget Maasland. (Katja vs Bridget). Vervolgens nam ze het in Katja vs De Rest op tegen Bekend Nederland. En Katja Schuurman en Ruben Nicolai blijven niet in Nederland. “The battle of all battles wordt gestreden in acht Europese landen”, aldus BNN.

Ruben en Katja zijn er klaar voor

Ruben Nicolai kan niet wachten tot het begint. “Een nieuw seizoen van Versus, ik ben er he-le-maal klaar voor! Hoe ik het vind om tegen Katja te strijden? Welke Katja? Zegt me niks”, aldus Ruben. Ook Katja kijkt er al naar uit. “Ik kan me niet herinneren dat ik ooit een aflevering Versus heb verloren, op een verdwaalde aflevering tegen Bridget na misschien. Het is alweer een paar jaar geleden, maar die heb ik gebruikt om me opnieuw op te laden. Ik kom sterker terug dan ooit.”

Nog meer Katja Schuurman

Overigens gaan we Katja nog meer zien op de buis. Naast Versus is Katja in augustus te zien bij het TV Lab-programma Mag Ik Met Je Mee en maakt ze een aantal reizen voor 3 op Reis. Ook ontwikkelt ze gezamenlijk met BNN een nieuw programma.

Ruben vs Katja is vanaf 28 oktober iedere maandag om 21:30 uur te zien bij BNN op 3.

Meer over