Katja Schuurman speelt gastrol in Divorce

Katja Schuurman maakt zondag haar opwachting in de RTL 4-serie Divorce. Ze heeft namelijk een gastrol te pakken. Ze speelt een scharrel van Boudewijn.

De seksbom speelt Leona, een moeder uit de klas van de zoon van Boudewijn. “Als zij elkaar ontmoeten is er meteen een klik, maar of zijn ex Sophie daar blij mee is, is nog maar de vraag”, aldus een woordvoerster van RTL 4.

Televizier gids 7

In Televizier 7 staat een interview met Katja Schuurman. Ze vertelt dat ze een getrouwde maar ongelukkige vrouw speelt die flirt met Boudewijn. Ondanks dat de rol niet erg groot is, vind Katja het wel leuk om mee te spelen, vooral het scenario en de cast spreken haar erg aan. Verder gaat ze in op het onderwerp scheiden. “Ik denk dat te veel mensen het bijltje er te snel bij neergooien als het om hun relatie gaat. Ze hoppen veel te snel van het ene huwelijk naar het andere omdat ze niet in staat zijn naar zichzelf te kijken”, aldus Katja Schuurman.

1,8 miljoen kijkers

De kijkcijferhit van RTL 4 over drie mannen in scheiding, doet het al weken erg goed, gisteren keken er 1,8 miljoen mensen naar Divorce.

Reageren