Kelder krijgt klappen van Storms

Jort Kelder kreeg na de uitzending drie klappen van mede-journalist Pieter Storms. In DWDD beweerde hij dat de verloedering van de journalistiek bij Jort begonnen is.

Voor wie gisteren in De Wereld Draait Door (DWDD) heeft gezien hoe Kelder en Storms in een verhitte discussie raakten, zal het niet als een verrassing komen: Storms werd na afloop agressief en sloeg Kelder drie keer in zijn gezicht.

Verbaal aangevallen
Storms en Kelder hadden tijdens de uitzending al een flinke woordenwisseling, tijdens een debat over de journalistiek. Direct na de uitzending zou Kelder al verbaal aangevallen zijn door Nina Brink.

Na afloop begon, zo schrijft Kelder op zijn weblog 925, Nina Brink hem 'vuile rat' te noemen waarna Storms er ook bijkwam en fysiek werd. Kelder schrijft dat Storms hem drie klappen in het gezicht gaf.

Aanleiding was een tien minuten durend gekakel waarbij Storms wilde zeggen dat de verloedering van de journalistiek is begonnen bij Kelder en waarbij Kelder aantoonde dat Storms zelf nooit een integere journalist is geweest. Storms zat er vooral om zijn vrouw Nina Brink te verdedigen die meermalen hard door het blad Quote is aangepakt.

Ontslaan als tafelheer
"Na de gezellige 'after' met mij gingen ze naar de afschmink, alwaar Nina & Pieter nog 3 kwartier lang ruzie hebben staan maken met de presentator en de hoofdredacteur, Matthijs en Dieuwke. Los van allerlei bizarre verwijten dat Matthijs mij de mond had moeten snoeren en dat Dieuwke mij te veel verdedigde (wat bij Nina de woedende uitroep ontlokte: 'ben je soms verliefd op hem') hebben ze ge-eist dat De Wereld Draait Door mij als Tafelheer ontslaat."

Reageren