Kelly Rowland eist verdriedubbeling salaris voor X Factor

Zangeres Kelly Rowland wil best terugkomen als jurylid bij de Britse X Factor maar dan wel voor 1,5 miljoen pond. En dat is drie keer zo veel als vorig jaar. 

Kelly legde haar salariseis neer bij de bazen van X Factor toen ze vernam dat een ander jurylid, Gary Barlow (ex-Take That), 2 miljoen ging verdienen terwijl zij zelf 'slechts' 500.000 zou krijgen. Dat meldt de Engelse krant The Sun. 

Dumpen
De krant heeft ook bronnen gesproken die zeggen dat de productiemaatschappij zich gechanteerd voelt door Kelly's eis en dat ze overwegen de ex-Destiny's Child zangeres helemaal te dumpen. Een pijnlijk besluit omdat de eerste opnamen al over drie weken plaats vinden. 

Berg geld
Kelly zet zo hoog in omdat ze vorig jaar een van de meest populaire juryleden was. Ook Simon Cowell ziet haar graag terug in het panel. Maar haar gok zou dus best eens verkeerd kunnen uitpakken zo zeggen de verantwoordelijke mensen: „We hebben hier geen berg geld liggen om uit te delen. We betalen een goed salaris, beter dan bijna alle andere tv-shows en er is nog tijd genoeg om iemand anders te vinden.”

Britney
Vergeleken bij de eis van Britney Spears, die in de running is voor de Amerikaanse X Factor, is die 1,5 miljoen trouwens nog bescheiden. Britney neemt alleen voor 15 miljoen plaats in de jury. 

Lees ook:
Britney wil 15 miljoen 

Reageren