Kerst op TV (24 december)

Gezellig met elkaar rond de kerstboom en voor de tv. Want er is veel Kerst op tv! Maar wat moet je zien op kerstavond? Onze tips:

Op TV: All you need is love kerstspecial

Zo vlak voor Kerst zijn er twee zekerheden in het leven: 1) de kalkoen haalt de morgen niet en 2) Robert ten Brink brengt geliefden bij elkaar in de All you need is love kerstspecial. Zet die doos tissues maar naast je op de bank. Het wordt namelijk weer ouderwets grienen tijdens de emotionele herenigingen in de All you need is love kerstspecial. Het recept mag inmiddels beproefd zijn. In een sfeerrijke kerststudio presenteert Robert ten Brink een avondvullende show waarin alles draait om de liefde. We zien hoe Dr. Love op Schiphol mensen uit alle uithoeken van de wereld ontvangt. Vervolgens toert Robert met de bekende All you need kerstbus door het land om de ingevlogen gasten bij hun nietsvermoedende geliefden af te leveren. Ook in de studio worden een aantal gasten verrast door Dr. Love. Dankzij Robert ten Brink beleven we het ultieme kerst-gevoel, of niet soms? All you need is love kerstspecial:

Maandag 24 december, 20.30 rtl 4

Toch liever een leuke kerstfilm zien? Onze tips:
1. Love Actually > Bestel hier voor slechts € 6,99
2. Ice Age kerstspecial >  Bestel hier voor slechts € 7,99
3. Intouchables > Bestel hier voor slechts € 15,99
4. Ice Age 4: Continental Drift > Bestel hier voor slechts € 17,99
5. The Dark Knight rises > Bestel hier voor slechts € 17,99   

Op TV: Musical Classics/LA the voices

Rond Kerst doen we dingen het liefst samen. Eten, rond de boom zitten, tv kijken en... zingen. Nou, een keel opzetten kan vanavond volop. Zoals bij de Musical Classics. Vanuit de Rotterdamse Ahoy brengt het neusje van de Nederlandse musicalzalm een keur aan klassiekers ten gehore. Naast cracks als Pia Douwes, Brigitte Heitzer en Henk Poort zijn er ook optredens van gastacts zoals LA the Voices. En de vijfkoppige formatie rond Gordon is ook te zien in een concertregistratie op RTL 4. Dat wordt genieten van hits als Blijf veilig bij me en Loop naar het licht. Echt toepasselijke songs voor Kerst.

Musical classics, maandag 24 december 22.45 ned.
1/la the voices maandag 24 december, 22.30 rtl 4

Reageren