Kick-off Boer Zoekt Vrouw 2012

13 mei 2012 16:15 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De ‘audities’ voor het zesde seizoen van KRO’s kijkcijferkanon Boer Zoekt Vrouw gaan van start.

Nederland heeft veel te lang moeten wachten op nieuwe afleveringen van Boer Zoekt Vrouw, maar nu is het moment dan toch gekomen.

Yvon Jaspers
Presentatrice Yvon Jaspers heeft haar regenlaarsjes uit de kast gehaald en opgepoetst om de Hollandse klei te trotseren. In het zesde seizoen zoeken weer tien boeren de liefde.

Yvon reist van boerderij naar boerderij om de mannen aan ons voor te stellen. De stulpjes liggen verspreid door het hele land, van Noordoost-Groningen naar West-Brabant en van Friesland tot de Randstad. De 11 vrijgezelle boeren zijn gekozen uit 400 aanmeldingen en zijn tussen de 25 en de 49 jaar oud.

Homoseksuele boer
De identiteit van de mannen is zwaar geheim, al wist het AD al te onthullen dat één van hen de 47-jarige Willem is, een boer met een zorgboerderij voor gehandicapten. En Willem is op zoek naar... een man. Een primeur in de geschiedenis van het programma. Dat belooft dus spannende televisie te worden.

Brieven schrijven
Nadat de boeren zich hebben voorgesteld, is het een kwestie van wachten welke vijf boeren de meeste brieven krijgen van bewonderaars uit het hele land. Op zondag 2 september beginnen dan eindelijk de reguliere uitzendingen van Boer Zoekt Vrouw.

Lees ook
Geen 10 maar 11 boeren in Boer Zoekt Vrouw
Kritiek op Boer Zoekt Vrouw
Homoboer in Boer Zoekt Vrouw
Boer Gijsbert uit Boer Zoekt Vrouw wordt vader
Interview met Yvon Jaspers over Boer Zoekt Vrouw 

Meer over