Kijkcijfers | 2,3 mln mensen vinden Spoorloos

12 oktober 2010 14:41 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Maandag is inmiddels bijna traditiegetrouw Nederland 1 avond in Nederland. Ook op 11 oktober wist de eerste publieke zender bijna de gehele top 5 in de kijkcijfer top 25 te domineren.

Absolute winnaar van de avond is, net zoals vorige week maandag, KRO's Spoorloos. Op plaats 2 staat het Journaal en de derde plek is wederom voor het TROS consumentenprogramma Radar. Eigenlijk niet heel erg bijzonder en het geeft aan dat de avond sterk is zoals deze staat.

Popstars heeft geprobeerd door een wijziging in de uitzenddag en tijd hier een klein beetje op in te breken, maar het blijkt geen succes te zijn. Ze hebben niet heel veel extra kijkers getrokken en ook is het geen topscoorder in de top 25.

CSI
Ook is er gisteren een nieuwe serie CSI op RTL 4 begonnen. Evenals vorige seizoenen weer een kijkcijferhit. Gisteren trok de eerste aflevering van het nieuwe seizoen meteen ruim 1 miljoen kijkers heb heeft daarmee zijn vaste plek in de top 25 geclaimd. Er zat net geen top 10 notering in, Hart van Nederland trok ongeveer 4000 meer kijkers. Het is buiten GTST (1,3mln) wel de best bekeken drama-serie van de dag.

RTL heeft het hoe dan ook goed gedaan op maandag, beter dan SBS6. Ook op maandag haalt The Voice of Holland nog een notering in de top 25. Verder verdienen ook Bones, Benelux Next Top Model en Editie NL een plek in de lijst van de dag.

Meer over