Kijkcijfers | Linda de Mol vermorzelt concurrentie

8 april 2012 10:44 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Linda de Mol en Jeroen van Koningsbrugge blijven scoren bij de kijker. De populaire RTL 4-gezichten prijken zaterdag zowel op de eerste als de derde plek in de kijkcijfer top-25.

Met bijna 2,6 miljoen kijkers is Ik hou van Holland de absolute nummer 1 op de zaterdagavond. De show met Linda de Mol, Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis laat de concurrentie ver achter zich.

RTL 4 is topscorer
Op de tweede plek komt het achtuurjournaal, dat bijna twee miljoen kijkers trok. Meteen daarna volgen de serie Iedereen is gek op Jack (1,7 miljoen), waarin Linda de Mol en Jeroen van Koningsbrugge opnieuw de hoofdrollen spelen, en Dit was het nieuws (1,4 miljoen). RTL 4 is wederom de grote winnaar op de zaterdagavond.

Pau!l & Sonja
Paul de Leeuw blijft steken op de zevende plek, maar deed het een stuk beter dan vorige week. Zaterdag keken er 1,1 miljoen mensen naar zijn show, tegenover 920.000 vorige week. De documentaire over Sonja Barend, Vragen zonder antwoord, trok ook veel kijkers. 945.000 mensen stemden af op het levensverhaal van de voormalige talkshowkoningin.

Wedden dat ik het kan
Ook SBS 6 heeft zowaar iets te vieren. De kijkcijfers van Wedden dat ik het kan krabbelden op van 585.000 vorige week naar een solide 726.000 deze week. Helaas was het de laatste uitzending van Jeroen van der Boom en zit een verdere stijging er dus niet in.

Meer over