Kijkcijfers | RTL 4 zaterdag weer best bekeken zender

Er hebben zaterdag 2,4 miljoen mensen gekeken naar Ik Hou Van Holland en 1,7 miljoen naar Iedereen Is Gek Op Jack. Met het NOS Journaal van 8 uur (ruim 1,7 miljoen) vormen deze programma's de top-3 van best bekeken shows op zaterdagavond.

Dit is dezelfde top-3 als vorige week, maar vanwege het mooie weer hebben zaterdag minder mensen televisie gekeken.

Wederom
RTL 4 heeft sowieso een goed weekend: op vrijdagavond was de finale van The Voice Kids ook al het best bekeken programma van die avond.

Droomhuis 
Ook Droomhuis Gezocht, het programma van Sybrand Niessen dat voor het eerst op de zaterdagavond te zien was, had het zwaar tegenover Ik Hou Van Holland: er keken iets meer dan 900.000 mensen. 

Pau!l
Dit was de laatste uitzending van Nick Tegen Simon. Volgende week keert Paul de Leeuw terug om met zijn Pau!l de strijd aan te gaan met het succesprogramma van Linda de Mol. 

Nederland 1
Of zondagavond RTL 4 ook zal domineren, valt te bezien: er kijken normaal gesproken gemiddeld een miljoen mensen naar Recht Gezet, en dat is te weinig om de top-3 te behalen. Die wordt op zondagavond meestal gedomineerd door De Reunie en Eén Tegen 100 op Nederland 1.

Reageren