Kijkcijfers The Sing-Off zakken verder in

Het is The Sing-Off niet gelukt om uit het kijkcijferdal te klimmen waarin de show een week ervoor was beland. Toen wist de amusementsshow, waarin talentvolle zanggroepen het zonder hulp van instrumenten het tegen elkaar opnemen, 432.000 kijkers te boeien.

Dat is al geen goede score voor een zaterdagavondprogramma, maar afgelopen zaterdag dook The Sing-Off daar nog even onder. Slechts 397.000 schakelden in op het programma van SBS.

Groeten Terug

De eerste uitzending deed het nog wel goed - met ongeveer 1,2 miljoen kijkers - maar sindsdien lijkt het niet meer goed te komen. SBS besloot vorige week om The Sing-Off met twee afleveringen in te korten. De realityserie Groeten Terug zal daardoor twee weken eerder beginnen dan gepland.

Te Amerikaans

The Sing-Off wordt gepresenteerd door Tooske Ragas en Danny de Munk. De presentator baalde stevig toen SBS de show inkortte, maar hij had hier wel begrip voor. Danny had geen idee waarom het programma zo'n flop is, zo vertelde hij aan De Telegraaf. "Misschien was het programma te Amerikaans van opzet, misschien hadden we er later mee moeten beginnen, eerlijk gezegd: ik weet het niet."

Reageren