Kijkcijfers The voice zakken weg

De grote liveshow van The voice of Holland overheerst nog altijd de vrijdagavond, maar levert voor de tweede week op rij fors in. 'Slechts' 2,7 miljoen mensen stemden af op de talentenjacht.

Daarmee is The voice of Holland het best bekeken programma van de vrijdagavond, maar de show verliest wel een half miljoen kijkers ten opzichte van vorige week. 

Dat neemt niet weg dat RTL 4 de vrijdag programmering nog steeds weet te overheersen. Het best bekeken programma van de publieke omroep is het Acht uur journaal, dat met 1.4 miljoen op de vijfde plaats landt in de kijkcijfer top vijf.

De tweede plek is voor Goede tijden slechte tijden, bijna 2 miljoen soapfans zagen hoe rechercheur Jack in de weekend cliffhanger op mysterieuze wijze flauwviel.

Met 1.8 miljoen bezoekers is De TV-kantine goed voor een derde plaats, op de voet gevolgd door de results show van The voice met 1.5 miljoen. Ook de results show van The voice heeft te kampen met verlies en moet het deze week met een slordige half miljoen kijkers minder doen.

Reageren