Kijkcijfers | Zaterdag | Iedereen Is Gek Op Jack opnieuw een succes

Zaterdagavond keerde Iedereen Is Gek Op Jack terug op RTL 4. De comedyserie van Linda de Mol en Jeroen van Koningsbrugge trok 1,5 miljoen kijkers. Een succes voor RTL 4, dat daarmee een mooie start van de avond maakte.

Vorig seizoen was er kritiek op de comedyserie, een Nederlandse versie van het Amerikaanse Everybody Loves Raymond. Maar kijkers negeerden de critici in grote getale, waarna RTL 4 een nieuwe reeks bestelde. Linda de Mol heeft al in verschillende interviews laten weten dat er geen derde seizoen komt, maar wie weet. Met mooie kijkcijfers is alles mogelijk in televisieland.

Voor RTL 4 was Iedereen Is Gek Op Jack opnieuw een prima begin van de zaterdagavond, hoewel de start van seizoen 1 aanmerkelijk meer kijkers trok. Daarna volgende Ik Hou Van Holland (2,5 miljoen kijkers), het gebruikelijke hoogtepunt. Dit Was Het Nieuws mocht het vervolgens afmaken met 1,3 miljoen kijkers.

Nick Tegen Simon

En de tegenstand op prime time? Die had het erg moeilijk. Katja en de Volendamse zangers konden het aanvankelijke megasucces van Nick Tegen Simon opnieuw niet bestendigen (een magere 847.000). Wellicht omdat het programma zoveel lijkt op het succesvollere Ik Hou Van Holland. Het zijn allebei shows van tv-producent John de Mol. Kijkers keerden wel terug naar Nederland 1 voor de beproefde realityformule van Ik Vertrek (bijna 1,3 miljoen).

Kinderen Geen Bezwaar

De 200ste aflevering van de comedyserie Kinderen Geen Bezwaar scoorde vroeg op de avond een mooie 1 miljoen voor Nederland 1.

Reageren