Kijkcijfers | Zeer weinig belangstelling voor de wereld van Beau van Erven Dorens

Het tij wil maar niet keren voor Beau van Erven Dorens: de kijkers weten hem niet te vinden. De derde aflevering van 'De wereld van Beau' werd maandag bekeken door slechts 267.000 mensen. Een extreem lage score op primetime.

Aan de inzet van Beau zal het niet liggen. De presentator stort zich in de meest hachelijke situaties om leuke televisie te maken. Toch is er bijzonder weinig belangstelling voor de capriolen van de beroepskakker. 

Laagste tot nu toe
De oudejaarsconference van Beau, die de aftrap van het seizoen vormde, werd in december bekeken door 383.000 mensen. Met de tweede aflevering trok Beau vorige week ruim een half miljoen kijkers. Nu is dat aantal bijna gehalveerd.

Geen Winner
Ook voor de presentator zelf is dit een van de laagste scores in jaren. Het is voor Beau extra vervelend nu ook The Winner Is... niet aan de verwachtingen voldoet. De groots opgezette show trok vorige week slechts een half miljoen kijkers, terwijl bedenker John de Mol had ingezet op minstens een miljoen.

Toedeloe
Vanochtend postte Beau het voor hem zo kenmerkende 'Toedeloe' op Twitter. Een reactie op de kijkcijfers?

Kijkcijferknallers
Programma's die maandagavond wél goed scoorden, zijn Radar (1.997.000), Dokter Deen (1.942.000) en Memories (1.919.000).

Lees ook:
- Beau van Erven Dorens ziet af
- Geen droomscore voor Beau
- Beau van Erven Dorens over The Winner Is...

Reageren