Kijkers nu ook in Try before you die

Try before you die-kijkers die al jaren zaten te popelen om mee te doen aan hun favoriete programma, krijgen nu de kans. Al hun bizarre wensen gaan in vervulling.

Naast BNN-presentatoren Zarayda Groenhart, Nicolette Kluijver en Geraldine Kemper mogen nu ook niet BN'ers lijf en leden wagen in het nieuwste seizoen van het waaghalzenprogramma Try before you die.

Kijkers mochten hun liefste wens in vervulling laten gaan. En die wensen logen er niet om. Een van de gelukkigen mag een vrachtwagen laten scharen, een ander wilde al jaren iemand de kleren van het lijf scheuren.

bikini
De kijkers mochten ook opdrachten bedenken voor de vaste BNN-presentatoren. En dat betekent dat Zarayda, Nicolette en Geraldine zich op verzoek in een bikini hijsen om een potje te modderworstelen. De drie dames worden ook vastgekoppeld aan een leugendetector om niets dan de waarheid te vertellen.

Gastpresentatoren Tim Haars van de New Kids wordt rodeoclown en Willy van The Opposites wordt Thai-boxer in een uitverkocht stadion in Bangkok. Saar Koningsberger doet een David Hasselhoffje en gaat als lifeguard werken op Bondi Beach in Australië.

Try before you die 2 is vanaf zondag 1 maart van 20.30 tot 21.10 uur te zien op Ned. 3.

Als afscheid van de originele Try before you die serie zendt BNN twee afscheidsafleveringen uit waarin oud-presentatoren terugkijken op hun favoriete momenten: Bye bye try before you die. De eerste daarvan wordt op 15 februari uitgezonden. 

 

Reageren