Kijktip | Castle

Castle, vernoemd naar Rick Castle. Een misdaadschrijver die met rechercheurs meeloopt om moordzaken op te lossen en zo inspiratie op te doen voor een volgend boek. 16 december start een nieuw seizoen.

Zonder zijn tienerdochter Alexis zou detectiveschrijver en speurder Rick Castle lelijk onthand zijn.

Perfecte dochter
Zij adviseert hem bij het oplossen van moordzaken en zorgt dat zijn leven en het huishouden niet in het honderd lopen. In deze aflevering van Castle onderzoekt hij de onnatuurlijke dood van een assistent-openbaar aanklager en deelt zij een geheim met rechercheur Kate Beckett. Rick baalt ervan. Waarom heeft ze hem niet en Kate wel in vertrouwen genomen?

Molly C. Quinn speelt de rol van Alexis vanaf het begin en met veel genoegen. "Het is een geweldige vader-dochterlijn", zegt de jonge Texaanse actrice. "Hij is erg beschermend en heeft het er moeilijk mee dat zijn kleine prinsesje opgroeit tot een volwassen vrouw. Zij bemoedert hem en probeert te voorkomen dat hij in zeven sloten tegelijk loopt."

Kleine meisjes worden groot
Tot pa’s schrik krijgt Alexis binnenkort een serieuze relatie met een jongeman van 21. Omdat kleine meisjes, zoals Molly al aangaf, groot worden, gaat dochterlief volgend seizoen naar de universiteit en op kamers in een andere stad.

Reageren