Kijktip | Wie Trouwt Mijn Zoon?

27 augustus 2012 00:01 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Vijf mannen gaat samen met hun vader of moeder op zoek naar een partner. Onder leiding van Erik van der Hoff.

Deze mannen zoeken de ware liefde. Mét hun ouder.

Levensgenieter

Angelo (34) is een vrolijke Brabander, levensgenieter, altijd opgewekt en twee handen op één buik met z’n moeder. Hij zoekt een opgewekte, eerlijke man die dol is op gezelligheid, én een goed gesprek waardeert.

Charmeur

Charmeur Joey (24) is bedrijfsleider van een kledingwinkel en altijd strak gekleed. Hij is ondernemend en ondeugend en wil het ouderlijk huis graag verlaten, maar dan het liefst met een pittige, hardwerkende en goedverzorgde vrouw.

Knuffelbeer

De goedlachse Jeffrey (24) uit Limburg is niet op zijn mondje gevallen, maar zijn moeder omschrijft hem als een echte knuffelbeer. Hij zoekt een lief meisje met humor, dat recht door zee is en net als hij wel
van een feestje houdt. 

Achterhoeker

Achterhoeker Sebastiaan (29) werkt als werkvoorbereider en sleutelt graag aan oude motorvoertuigen. Lief, stoer, nuchter en een tikje verlegen. Rijdt het liefst op zijn oude Harley door de bossen. Hij zoekt een lief, avontuurlijk en betrouwbaar meisje dat af en toe wat tegengas geeft.

Feestbeest

Jesper (26) heeft een goed lopend evenementenbedrijf, waardoor hij regelmatig op de hipste feesten en mooiste plekken komt. Hij komt geen aandacht tekort, maar die ene zelfstandige, zelfverzekerde, verzorgde vrouw met een eigen leven vond hij nog niet.

Meer over