Kim Feenstra wil meer acteren

28 Maart 2012 15:59 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Kim Feenstra heeft de smaak aardig te pakken. Aanstaande zondag beleeft ze haar acteerdebuut in Van God Los en nu al weet ze dat ze meer wil acteren. 

Tóch blijft haar modellencarrière het belangrijkst. „Nou, modellenwerk is zeker prioriteit nummer één. Dat is mijn werk. Maar het acteervak is wel echt iets dat ik ambieer”, zegt Kim in een interview met de Spits. 

De nieuwe Halle Berry
„Als actrice kun je gewoon alles van jezelf laten zien. Mijn familie en naaste vrienden zijn ook echt flabbergasted door Van God Los.” Wie weet volgt Kim dus wel Kim Basinger en Halle Berry op die ook ooit begonnen als model, maar uitgroeiden tot bekende actrices. 

Sextapes
Kim is aanstaande zondag te zien in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Van God Los. Ze speelt een bazige tante die heen en weer wordt geslingerd door haar liefdevolle ex Bart en de spannende Stan. Als Stan hoort dat Bart verschillende sextapes heeft bewaard, komt hij in actie.

Ravage
In de BNN-serie lijkt Kim in het geheel niet op een model. De visagisten hebben Kim weten om te toveren in een regelrechte junkie. „Als model ben ik gewend er perfect uit te zien. Maar nu ben ik wel echt helemaal gedowndressed, tot aan m’n teennagels, m’n haar en m’n lippen. Ze hebben een ravage van me gemaakt.” 

Meer over