Kim Feenstra wordt dakloos

Vanaf dinsdag 21 december presenteert Ajouad El Miloudi KRO's Stinkend, Beroemd en Dakloos. In deze nieuwe variant op het eerder uitgezonden Stinkend Rijk en Dakloos gaan vier Bekende Nederlanders, die gewend zijn aan een leven in de schijnwerpers met luxe en voorspoed, 7 dagen en 6 nachten de straat op.

Zij moeten zien te leven en overleven tussen de daklozen. Subtiel gevolgd door een camera, worden zij geconfronteerd met de harde werkelijkheid van het leven op straat. Ze ervaren hoe het is om elke dag opnieuw te moeten zoeken naar eten en een slaapplaats, beoordeeld te worden op een armoedig uiterlijk en soms zelfs openlijk genegeerd te worden.

Overleven op straat
Zij moeten al hun bezittingen inleveren en mogen geen gebruikmaken van hun bekendheid en status. Gedurende hun zwerversbestaan slapen ze op straat, maar ook in opvangcentra. Vier BN-ers worden een paar dagen gekoppeld aan een dakloze buddy, die ze mee op sleeptouw neemt en laat zien hoe ze op straat kunnen overleven.

De BN'ers
De deelnemende BN' ers zijn: Kim Feenstra, 25-jarig internationaal fotomodel die bekend werd door het winnen van Holland's Next Top Model. Chris Tates, 48-jarige acteur die rollen speelde in televisieseries als Onderweg Naar Morgen en Rozengeur & Wodka Lima. Tim Haars, 29-jarige presentator en acteur die momenteel te zien is in Villa Achterwerk. En Esther Schouten, 33-jarig regerend wereldkampioen boksen.

Reageren