Kim Kardashian en Kanye West trotse ouders van dochtertje

De veelbesproken baby van Kim Kardashian en rapper Kanye West is zaterdag geheel onverwacht al ter wereld gekomen. 

De bevalling kwam als een totale verrassing. 'Kimye', zoals het meisje al wordt genoemd in de media, zou officieel eigenlijk pas begin juli geboren moeten worden. 

Kim in het ziekenhuis

Maar toen de realityster onverwachts werd opgenomen in het ziekenhuis, rook de Amerikaanse media lont. De geruchten werden nog sterker toen aanstaande vader Kanye West ineens verstek liet gaan op een feestje voor zijn nieuwe album.

'Moeder en dochter maken het goed'

Roddelsite TMZ wist als eerste het nieuws te brengen dat Kim al op zaterdagochtend haar eerste kindje op de wereld had gezet. Volgens bronnen binnen het ziekenhuis maken moeder en dochter het goed, ondanks het feit dat de kleine zo'n vijf weken te vroeg geboren is. Ook zou papa Kanye, ondanks eerdere berichten, gewoon bij de bevalling aanwezig zijn geweest.

Kim Kardashian op Twitter

De bevalling van Kim zorgde voor een stortvloed aan reacties op Twitter. Naast gelukwensen hadden haar circa 17 miljoen volgers ook de nodige snedige opmerkingen paraat. Vooral de grap 'Going into labor is the first labor Kim has ever done' werd váák gemaakt.

Hoe de kleine 'Kimye' écht heet, is nog niet bekend. Kim gaf al eerder aan dat de naam van de mini-Kardashian in elk geval met een 'K' zal beginnen.

Reageren