Kim-Lian van der Meij blijft bij de AVRO

Musicalster en presentatrice Kim-Lian heeft een nieuw eenjarig contract getekend bij de AVRO.

Kim-Lian van der Meij zal komend jaar weer te zien zijn bij de AVRO in het tweede seizoen van Junior Dance. Ook neemt ze samen met Frits Sissing de presentatie van het programma Musical Sing-a-long voor haar rekening.

Reactie AVRO

De AVRO lijkt zeer tevreden met de nieuwe overeenkomst. “Het afgelopen jaar heeft Kim-Lian bewezen een absoluut multitalent te zijn als presentatrice en we zijn dan ook bijzonder trots dat zij zich opnieuw aan de AVRO verbindt’, aldus Peter Lubbers, directeur Media AVRO.

Reactie Kim-Lian van der Meij

Ook Kim-Lian van der Meij is erg blij met het nieuwe contract. ‘’Na een fantastisch spannend en verrassend tv jaar in 2012, ben ik blij en trots om komend jaar weer aan de slag te gaan bij de AVRO”. Volgens de moeder van 2 kids, waren er nog meer kapers op de kust maar ze zit goed bij de AVRO en heeft geen zin in een avontuur.

Junior Dance

Kim-Lian was afgelopen jaar te zien in programma’s als Junior Dance, Strictly Come Dancing, het Televizier-Ring Gala, Sta op Tegen Kanker en de finale van het Junior Eurovision Song Contest 2012.

Meer over: