Kinderen dansen op het ijs

Vorig jaar gingen we er eens lekker voor zitten: kinderen van bekende Nederlanders die gaan kunstschaatsen, dat wordt vast veel vallen, veel builen en nog veel meer huilen. Maar dat viel mee: het kroost van onder meer André Hazes, Hein Vergeer en de Frogers sloeg zich dapper door de kürs heen.

Maar liefst 1,6 miljoen kijkers zagen hoe uiteindelijk Christiaan Bauer (zoon van Frans) er met de hoofdprijs vandoor ging. Dit jaar verzorgt de oudste Bauer-telg de openingskür van Kinderen dansen op het ijs, waarna zijn zesjarige broertje Jan de familie-eer zal verdedigen tijdens de wedstrijd.

De kids
Dat gaat nog een hele klus worden, want ook Anna Hulzebosch (7), Floris van der Toorn (9), Maxime Froger (13), Carlijn van Leeuwen (12) & Daan Wilting (8) zullen er alles aan doen om pappa’s Erik, André, René, Bart en opa Klaas beretrots te maken.

Het goede doel
Eén ding weten we zeker: het Nelson Mandela Kinderfonds zal wederom de allergrootste winnaar zijn. Tussen alle ijspret door worden zoveel mogelijk nieuwe donateurs geworven voor deze instelling, die opkomt voor kansarme kinderen in Zuid-Afrika. De presentatie is in handen van Nance en Gerard Joling.

Reageren