Kinderen geen bezwaar

Ze is een multitalent. Zingen, dansen, acteren of presenteren; Kim-Lian van der Meij (28) kan het allemaal. In 2002 kreeg haar zangcarrière een vliegende start en behaalde ze met haar eerste single Teenage superstar een top-5 notering in de Nederlandse hitlijsten.

In Engeland waren ze zó onder de indruk van haar kleurrijke verschijning, dat de BBC Kim-Lian vroeg als eenmalige co-host van Top of the pops, iets wat zeer zelden voorkomt. Haar doorbraak op de Nederlandse televisie kwam toen ze wekelijks de Kids top-20 op Jetix presenteerde. Voor dit programma ontving de duizendpoot een Zilveren stuiver voor beste jeugdprogramma.

Gastrol
Hierna nam ook haar acteercarrière een spurt en trad ze op in musicals, grote tv-shows en televisieseries. Bij de Vara zagen ze Kim-Lian ook wel zitten en vroegen haar voor een gastrol in de populaire comedyserie Kinderen geen bezwaar. In de aflevering De kleuren van Kim-Lian die vanavond wordt uitgezonden, ziet Daan zijn toekomst somber in. Hij vindt het leven een sleur. Nog maar één persoon kan Daan uit deze donkere tijden redden: de kleurrijke Kim-Lian.

Reageren