Kindertalkshow met Jochem van Gelder keert terug

Jochem van Gelder is binnenkort terug op de buis met een nieuwe kindertalkshow. Alles Kids draait om kinderen ‘die altijd wel iets verrassends te zeggen hebben’.

SBS 6 maakte vandaag bekend dat zij het programma gaan uitzenden. Alles Kids heeft verdacht veel weg van haar voorganger Praatjesmakers. Toch beweerde SBS-directeur Georgette Schlick vorige maand nog dat ze niet langer tv-kopieën wil uitzenden of programma's wil overnemen...

Brutaaltjes
Jochem van Gelder is hard op zoek naar kleine brutaaltjes die in zijn show willen verschijnen. „Voor mijn nieuwe programma ben ik op zoek naar nieuwsgierige, eerlijke kinderen tussen vier en acht jaar”, vertelt Jochem. SBS voegt hier nog een aantal eisen aan toe. „Ze kunnen geen genoeg krijgen van praten, vinden het leuk om mee te doen aan een tv-programma en zijn nieuwsgierig, een beetje brutaal, grappig, bijdehand, aandoenlijk of hebben een bijzonder goed verhaal.”

Moederdag
Het is voor Jochem te hopen dat dit programma beter gaat scoren dan de uitzending die hij samen met Paulien Huizinga maakte op de vooravond van Moederdag. De twee deden er op 12 mei alles aan om moeders in het zonnetje te zetten, maar die zaten hier niet echt op te wachten. Slechts 411.000 mensen keken naar de speciale Moederdaguitzending. Weet Alles Kids wél succes te brengen voor Jochem?!

Lees ook:
Interview | Jochem van Gelder over zijn comeback

Reageren