Kindertv

Zappelin, Zapp, Ketnet, Jetix, nickelodeon iedereen kent ze. In de afgelopen jaren is er heel wat veranderd, maar of dat positief is valt nog te bekijken.

De zenders als Ketnet en Zappelin zijn de zenders voor de wat kleinere kinderen, maar zelfs die hebben ooit programma's waarvan je denkt, gaat dit niet iets te ver? De disney-creaties, en andere cartoons worden steeds grof gebekter, agressiever en bovenal gewelddadiger. Of dit nou het goede voorbeeld is vraag ik mezelf af.
Jetix is dé zender als het gaat om amerikaanse programma's als zack en cody, Hannah Montana en ga zo maar verder. Het oogt heel ontschuldig maar degene die goed meekijkt merkt toch wel dat het heel anders is als de ontschuldige programma's die wij vroeger keken. Niks mis mee, maar ik denk dat het helemaal geen kwaad kan om kinderen meer van Samson en Gert, en de ouderwetse mickey-filmpjes te laten zien. iniedergeval veel beter als al die gewelddadige cartoons. Deel je mijn mening of ben je het er helemaal niet mee eens, laat het weten!!

Reageren