Kindparagnost zat liever bij omroep

Paragnoste Liesbeth van Dijk kreeg de afgelopen werken veel over zich heen. Ze zou kinderen aandrijven tot waanideeën in haar nieuwe programma Paranormale Kinderen.

Paranormale Kinderen wordt sinds oktober uitgezonden op SBS 6, echter had paragnoste Liesbeth van Dijk het programma liever bij de publieke omroep zien verschijnen.

Publieke Omroep
"Persoonlijk denk ik dat het beter had gepast bij de publieke omroep, maar daar was geen plek tot 2012. en ik wilde dit programma graag nu meteen maken, omdat de kinderen snel geholpen moeten worden", zo vertelde Liesbeth aan Televizier.

Kritiek ongefundeerd
Over de kritieken heeft ze het volgende te melden: "Ik begrijp dat mensen kritiek hebben, maar die is vaak ongefundeerd en ongegrond. Ik wil kinderen niet exploiteren, maar ze helpen, ze serieus nemen. Door hun bijzondere gaven of talenten zijn ze vaak in een isolement geraakt. Wij bieden een helpende hand en met succes, want inmiddels zijn alle zestien kinderen dolgelukkig. Daar gaat het mij om."

"Als kind ben ik van psycholoog naar psycholoog gesleept om erachter te komen wat er ‘mis’ was met mij. Ik werd vaak voor leugenaar uitgemaakt. Ik was diepongelukkig."

Reageren