Kirstie Alley maakt 'afvalsoap'

Ooit was ze wereldberoemd door haar rol in de serie Cheers. Enkele jaren geleden kwam ze terug met het zelfbedachte Veronica's closet. Maar nu is het dan toch echt zover gekomen dat actrice Kirstie Alley een eigen real-life soap krijgt rond het enige wat haar tegenwoordig bezighoudt: afvallen.

Sinds Kirstie's roem steeds minder werd, nam haar gewicht juist alleen maar toe. Ze sprak daar openlijk over, maar had haar gewicht nog nooit eerder nodig om beroemd te blijven. Toch lijkt het erop dat dit nu wel zo is.

Afvallen
Als single moeder met gewichtsproblemen zal ze in beeld worden gebracht, in tien afleveringen van ieder een half uur. Ze is thuis te zien, maar ook op haar werk. Daar lanceert ze tijdens die tien afleveringen toevallig ook nog een eigen afvalkuur voor dames die graag wat slanker willen zijn. Wat de naam van de soap wordt, is overigens nog niet bekend.

Goud
Kirstie, nu 58, waagde al eerder een poging om haar gewicht in goud om te zetten. Dat deed ze onder meer met Fat acress (Dikke actrice). Die comedyserie flopte jammerlijk. Daarnaast is ze ook jarenlang woordvoerder geweest voor Jenny Craig (een bedrijf dat zich specialiseert in diƫten).

Reageren