Knevel & Van den Brink gaan door

Ook zomerprogramma's hebben soms een break nodig. Andries Knevel en Tijs van den Brink waren er even tussenuit, maar zitten vanaf maandag weer fris en fruitig klaar voor pittige gesprekken met hun gasten.

Over drie weken moeten de heren alweer plaatsmaken voor hun collega's Pauw & Witteman, maar dat vindt Andries Knevel geen probleem, vertelt hij in Avrobode. "Ik bewonder beide mannen zeer om hun mentale en fysieke uithoudingsvermogen om zo'n programma dertig weken lang avond aan avond te presenteren. Na een week of negen vind ik het wel weer genoeg geweest."

De Leeuw
De presentator vertelt verder dat hij Paul de Leeuw graag nog eens te gast zou willen hebben. "Het lukte de afgelopen twee seizoenen niet om hem aan tafel te krijgen, maar hij heeft wel een soort halve toezegging gedaan om in de komende weken aan te schuiven."

Gasten van maandag
Maandag is Herman Finkers te gast. Hij komt praten over zijn nieuwe boek en voorstelling Na de pauze. Ook viroloog Roel Coutinho en Aysel Erbudak, bestuursvoorzitter van het Slotervaartziekenhuis, schuiven aan. Tegen het beleid en het advies van de overheid en het RIVM in, heeft het Slotervaartziekenhuis een grieppoli geopend waar mensen zich kunnen laten testen op de Mexicaanse griep. Erbudak meent dat virologen als Roel Coutinho van het RIVM eerst een heleboel paniek hebben gezaaid over de Mexicaanse griep en vervolgens bijna niemand de mogelijkheid geven zich te laten testen. Vanavond gaan ze met elkaar in discussie.

Reageren