'Knuffel-Anouk' laat Linda de Mol blozen

Anouk was te gast in Linda de Mol's Zomerweek en nam geen blad voor de mond. Linda kreeg het een beetje te kwaad toen Anouk begon over groot geschapen mannen.

Anouk vertelde dat ze na net weer begonnen is met daten maar dat ze hoge eisen stelt aan de mannen. Ze moeten humor hebben, goed zijn en vooral ook groot geschapen. Als ze hun broek uittrekken en het formaal piemel valt tegen, dan mogen ze wat Anouk betreft meteen weer vertrekken: "Je wilt toch af en toe goed door die kamer worden geknald. Ik wil die pijn voelen. Toch Linda?"

21 tot 23 centimeter

Medegast Tijl Beckand gooide nog wat olie op het vuur door te informeren wat dan precies groot geschapen was. "21 tot 23 centimeter vanaf de stam", wist Anouk. De zangeres vertelde ook dat ze - om teleurstelling te voorkomen - haar dates van tevoren vraagt hoe groot de hunne is.

Recepten

Daarna probeerde Linda het gesprek uit alle macht weer in goede banen te leiden. Na veel gelach was de volgende vraag in Linda's Zomerweek gericht aan Tijl Beckand: „Ik hoor dat jij de recepten van je moeder spaart?"

Meer over:

Reageren