Koffietijd vanaf eind februari ook op zaterdag

Het ochtendprogramma Koffietijd zal vanaf 25 februari ook op de zaterdag te zien zijn bij RTL 4. Naast de doordeweekse Koffietijd waarin lifestyle, koken, gezondheid, amusement, mode en beauty centraal staan, brengt Koffietijd op Zaterdag de beste tips voor het weekend.

 

Welke tentoonstellingen, films of voorstellingen zijn de moeite waard? Waar kun je lekker eten? En wat kun je ondernemen in je eigen tuin? Vol tips, ideeën, amusement en inspiratie komt de kijker het weekend door.

De presentatie ligt op deze zaterdag wisselend in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Twee van de dames nemen wekelijks de honneurs waar en haken in op de actualiteit van die dag.

Koffietijd besteed op de zaterdag ook aandacht voor het werk van de goede doelen die gesteund worden door de Goede Doelen Loterijen; de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij en de BankGiro Loterij.

De kijker wordt bijgepraat over het werk dat goededoelenorganisaties verrichten in binnen- en buitenland op het gebied van mens en milieu, gezondheid, welzijn en cultuur.

Reageren