Koffietijd wordt 4ME

De Heer zij geloofd en geprezen: het gapende gat dat Koffietijd in 2001 achterliet, wordt eindelijk opgevuld. Niet door Hans, Mireille en een lekkere slagroomtaart, maar door actrice en presentatrice Cynthia Abma.

Abma presenteert vanaf nu twee keer (maandag en vrijdag, met een herhaling zaterdag om 14.40 uur) in de week 4ME presenteert.

De nieuwe presentatrice lachend: "Mensen vragen me al of het Boodschappenspel (legendarisch Koffietijd-onderdeel, red.) terugkomt, maar dat kan ik niet garanderen."

Andere koek
4me is dan ook geheel andere koek dan het legendarische ochtendprogramma van destijds. "Het is een lifestyle-programma met aandacht voor gezondheid, verzorging, eten en bewegen", vertelt Cynthia.

"Elke aflevering is er een hoofdgast, de eerste aflevering is dat Erica Terpstra, die de hele uitzending mee mag praten. We hebben een metamorfose, er zijn filmpjes over schoonheidsbehandelingen, ik praat met gasten over hoe je ziektes kunt voorkomen, een kok vertelt hoe je gezonde snacks maakt, we behandelen de nieuwste trends op de sportschool en Leontine van Moorsel heeft ook een vast item in het programma. Zij begeleidt mensen die bijvoorbeeld af willen vallen. Kortom, een ochtendprogramma waar je wat van opsteekt."

Reageren