Koken met Mijn tent is top-winnaar

Vanaf zondag 7 september zijn dagen van twijfel in de keuken voorbij! Voortaan krijg je alle hulp die je nodig hebt op het culinaire vlak van chef-kok René Lancée in het nieuwe programma van RTL 4 De kwestie van smaak.

René is de eigenaar van het restaurant Flinstering in Breda. Waar hebben we die namen eerder gehoord? Het gaat hier inderdaad om de chef-kok die samen met zijn zakenpartner Jasper de hoofdprijs binnenhaalde van Mijn tent is top seizoen twee.

Culinaire vragen
René zal elke week verscheidene kookkwesties van kijkers behandelen. Wat kan je in plaats van die zak chips snacken of wat is een goed voedzaam ontbijt? Jouw dagelijkse eetproblemen staan dus centraal.

Simpele oplossingen
Gelukkig is René zich ervan bewust dat we niet allemaal een keukenprinses of prins zijn: de uitleg en recepten zijn daarom duidelijk, helder en efficiënt. Zwoegen voor een driegangenmenu is er niet bij. Het zijn alleen lekkere en gezonde maaltijden die je leven makkelijker maken, niet moeilijker.

Op bezoek
Het beste van alles is dat René je thuis te hulp schiet. Elke aflevering zal hij op locatie mensen assisteren in hun eigen keuken. Van studenten die direct gezonder willen eten tot aan een vegetarische familie die toe is aan nieuwe inspiratie. Alles is mogelijk.

De kwestie van smaak is vanaf zondag 7 september wekelijks te zien om 16.30 op RTL 4.

Reageren