Komt Jensen terug?

Fans van Jensen opgelet! De geruchten gingen al langer, maar Albert Verlinde herhaalt het dinsdagochtend nog maar eens op de radio. De voorbereidingen voor de comeback van Robert Jensen zouden in volle gang zijn.

Dat vertelde de roddelkoning van RTL Boulevard in de Q-ochtendshow van Ruud de Wild. "Het schijnt dat hij terugkomt op RTL 5 met een vooralsnog beperkt aantal programma's. Mocht dit zo zijn, dan heb ik het volk toch maar vast gewaarschuwd."

Thailand
"Iedereen dacht: 'Waar is Robert Jensen gebleven, hij is totaal verdwenen.' Ik denk dat hij lekker heeft zitten eten op het strand, heeft gezwommen en andere dingen heeft gedaan in Thailand. Waarschijnlijk heeft hij nu weer zin om terug te komen", aldus Albert.

Grote mond
Robert werd op tv bekend met zijn eigen dagelijkse talkshow, waarin de voormalige radio-diskjockey bekende mensen ontving. Door zijn grote mond en sarcastische opmerkingen weigerden sommige BN'ers echter nog plaats te nemen op zijn beruchte rode bank.

In juni 2008 trok RTL de stekker uit het programma, maar de omstreden talkshowhost beloofde destijds een grootse comeback. Is dat moment nu aangebroken?

Reageren