Komt Jessica (Supernatural) terug?

De broertjes Sam en Dean Winchester rekenen dagelijks af met de meest vreselijke demonen, maar overleden dierbaren blijven in Supernatural meestal gewoon dood. Maar daar lijkt nu verandering in te gaan komen.

Sam's vriendinnetje Jessica, die in de allereerste aflevering van Supernatural door de 'yellow-eyed demon' werd gedood, zou in het komende seizoen (in Amerika, want in Nederland lopen we nog altijd een paar seizoenen achter) zowaar opnieuw haar opwachting kunnen maken.

Eén aflevering
Een insider op de set heeft zich namelijk laten ontvallen dat Adrienne Palicki, de actrice die de engelachtige Jessica (zie afbeelding) in de serie speelde, voor één aflevering is geboekt die aan het begin van het seizoen te zien zal zijn.

Details
De details over wat Jessica precies komt doen en of ze nog steeds het beste voor heeft met Sam (Jared Padalecki) en zijn oudere broer Dean (Jensen Ackles) zijn nog niet bekend. Maar gezien het feit dat Jessica a) dood is en b) het maar om één aflevering gaat, vrezen wij dat ze (al dan niet het wezen dat gedaante heeft aangenomen) snode plannen heeft.

Wat denk jij?
Maar ja, met Supernatural weet je het natuurlijk nooit, dus we zouden er best eens helemaal naast kunnen zitten. Wat denken jullie?

Reageren