Koninginnedag-special Zeg 'ns Aaa

23 Februari 2010 15:12 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De comedy Zeg 'ns Aaa komt met een Koninginnedag-special. De aflevering zou eigenlijk al in 2009 worden uitgezonden, maar werd afgelast vanwege het Koninginnedag-drama in Apeldoorn.

In de bewuste aflevering is te zien hoe actrice Ellen Pieters als prinses Máxima op spreekuur bij dokter Van der Ploeg komt. Daarnaast kunnen we een optreden verwachten van volkszanger Jeff van Vliet.

RTL 4 zendt donderdag 29 april de special uit, na de uitzending van Ik Hou van Holland die eveneens in teken zal staan van Koninginnedag.

Of RTL van plan is om aan een nieuw seizoen van Zeg 'ns Aaa te beginnen, is niet bekend. De serie maakte een vliegende start met zo'n twee miljoen kijkers, maar de kijkcijfers zakten spoedig naar een teleurstellend niveau voor de zender.

NOS
Ook de NOS heeft iets speciaals in gedachten voor komende Koninginnedag. In het dagelijkse tv-programma 30 Jaar Beatrix, gepresenteerd door Astrid Kersseboom, wordt teruggeblikt op alle reizen die de koningin maakte.

Over de indrukken die ze achterliet, wat het allemaal heeft gekost en opgeleverd en over welke landen onze koningin nu nog mist. De vierdelige tv-reeks zal vanaf maandag 26 april om 22:20 uur te zien zijn op Nederland 1.

Meer over