Kritiek Patty Brard laat Sophie koud

26 oktober 2011 22:10 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Patty Brard was woedend toen haar dochter Priscilla een interview gaf aan Sophie Hilbrand voor het programma Je zal het maar zijn. De kritiek van Brard laat Sophie koud. "Ik neem haar niet bepaald serieus."

Vooraf liet Patty al weten geschokt te zijn en dat haar dochter Priscilla Nasi er ingeluisd zou zijn om voor een paar duizend euro de vuile was buiten te hangen over hun leven samen. 

Na de uitzending, waarin Priscilla weinig schokkends over haar moeder zei,  was Patty's kritiek alsnog niet van de lucht. Niet alleen weigerde Brard ooit nog iets voor BNN te willen doen.

Haren wassen
In haar wekelijkse Privé column zei ze over Sophie:  "Zo heeft Bart de Graaff BNN nooit bedoeld Sophie Hilbrand! Hij draait zich om in zijn graf! En trouwens, Bart hield van lekkere wijven. Ga je haar eens wassen, prutser!"

Sophie heeft zo haar eigen kijk op de zaak. ""Dat ik mijn haar moet wassen, is iets wat ik al tien jaar hoor! Ook van vriendinnen. Die roepen altijd dat ik pas op hun huwelijk mag komen, als ik mijn lokken heb gekamd. Dat soort opmerkingen ben ik dus wel gewend. Ik vond het een heel mooi interview. Het was integer en het is nooit mijn bedoeling geweest om wie dan ook in een kwaad daglicht te stellen."

Wat betreft Patty's kritiek: "Kan Patty uberhaupt iets zinnigs uit haar mond krijgen? Ik neem haar niet bepaald serieus. Zeker als je bedenkt dat zij degene is die met lampjes op een jurk op een podium staat."

 

Meer over