KRO Profiel met Jeroen van Koningsbrugge

Hij is de zoon van een autohandelaar uit Den Bosch die iets anders wilde dan de rest van zijn familie. Jeroen van Koningsbrugge is 37 jaar en op dit moment een ware koning Midas in Hilversum.

Het lijkt alsof elk programma waar hij zich mee bemoeit, een gegarandeerd succes wordt.

Smaakmaker
Hij is de smaakmaker van Ik hou van Holland bij RTL 4 maar speelt net zo makkelijk satire in Neonletters bij de Avro. Inmiddels is hij genomineerd voor een Zilveren Televisie-Ster en Ik hou van Holland is kandidaat voor de Televizier-Ring.

Duizendpoot
KRO Profiel wil alles van hem weten. Profiel schetst de lange weg naar succes van duizendpoot Van Koningsbrugge. "Het is net of mensen mij nu pas echt zien", zegt hij in het programma. Beste vrienden Dennis van de Ven en Paul Jansen schetsen samen met zijn broer Martijn van Koningsbrugge en collega Beau van Erven Dorens het leven van deze creatieve workaholic, die stap voor stap de regie van zijn eigen carrière in handen heeft genomen. Met de aandacht van het publiek als onuitputtelijke bron van energie. Of het nu gaat om de miljoenen die naar Ik hou van Holland kijken of de paar diehards die de concerten van zijn underground rockband Zeus trouw bezoeken.

Reageren