Kroegbazen krijgen eigen soap

De Tros is sinds deze week gestart met een nieuwe reallifesoap: 'De kroegbazen', een nieuw wekelijks tv-programma op het digitale themakanaal Sterren.nl.

De soap speelt zich af rond Tonnie van der Perk en Ad van Bekhoven, twee café-eigenaren en boezemvrienden die te boeken zijn voor feesten en partijen.De heren worden geleidelijk aan steeds populairder bij liefhebbers van het meer volkse muziekgenre.

Eersel
In de serie krijgt de kijker een blik achter de schermen bij de twee kroegtijgers. Hoe combineren ze hun kroeg met het leven als artiest?

De camera volgt de twee mannen tijdens hun werkzaamheden in hun café, bij optredens en promotieactiviteiten. Daarnaast leiden Tonnie en Ad de camera trots door hun geboortedorp Eersel in Brabant.

Meter
Onlangs verscheen de nieuwe single Metertje bier van De Kroegbazen waarvan Ad en Tonnie het eerste exemplaar overhandigd krijgen van 3FM-deejay Giel Beelen.

Deze Youtube video kan niet worden weergegeven. Javascript staat uitgeschakeld, of je hebt nog een oude versie van de Adobe Flash Player. Download de laatste Flash Player.

Reageren