Kwalificatiewedstrijd tegen Moldavië komt op SBS 6

De EK-kwalificatie wedstrijd Nederland - Moldavië zal worden uitgezonden op SBS 6. Tevens gooit SBS 6 het programmaschema om, zie einde artikel voor de wijzigingen.

Midden in de voorbereiding op de komende belangrijke kwalificatiewedstrijd, kreeg Oranje een flinke tegenvaller te verwerken. Bondscoach Bert van Marwijk moest afgelopen maandag noodgedwongen basisspeler Nigel de Jong uit het team zetten na opnieuw een zware overtreding van de middenvelder. Ook publiekslieveling Arjen Robben is nog altijd geblesseerd, waardoor Nederland in een aangepaste opstelling aantreedt tegen de harde ploeg uit het Oostblok.

Verslag
Jan Joost van Gangelen verzorgt de presentatie en ontvangt de gebroeders Koeman in de studio. De spelers worden langs de lijn geïnterviewd door Hans Kraay jr. en het commentaar bij de wedstrijd komt van sportverslaggever Leo Oldenburger.

SBS gooit schema om
Dankzij het dalen van kijkcijfers gaat SBS6 het schema omgooien. Popstars zal van de vrijdag verhuizen naar de maandag, zodat het niet meer hoeft te concurreren met The Voice of Holland van RTL.

De Leukste Verborgen Cameragrap, met Nance als presentatrice, zou nog met twee afleveringen komen maar wordt door SBS 6 van de buis gehaald wegens tegenvallende kijkcijfers.

De 25.. verhuist samen met Fans! naar de woensdag. De blockbusterfilms verhuizen naar de vrijdagavond met uitzondering van 8 oktober, dan wordt het Nederlands elftal uitgezonden. De overige programmering van SBS 6 blijft hetzelfde.

Wijzigingen
Maandag
20.30 uur Popstars
Woensdag
20.30 uur De 25..
21.50 uur Fans!
Vrijdag
20.30 uur Nederlands elftal / films

Reageren