Kwartfinale Sterren Dansen Op Het IJs leidt tot verrassende winnaars

26 januari 2013 22:18 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Na lang beraad van de jury werden Christophe Haddad en Paul Turner naar huis gestuurd in de kwartfinale van Sterren Dansen Op Het IJs.

De kwartfinale van Sterren Dansen Op Het IJs beloofde spektakel en die belofte werd meer dan ingelost door de uiterst diverse acts.

Valpartij

Ondanks de vele uren training bleek een ongeluk toch in een klein hoekje te zitten. Sterkste man van Nederland Jarno en zijn partner Katie verloren tijdens de liveshow de balans en dat leidde tot een onfortuinlijke valpartij.

Uitslagen en teleurstellingen

Uiteindelijk moesten Gerard Joling en Tess Milne het kaf van 't koren scheiden. Laura Ponticorvo mocht als eerste door naar de halve finale. Rapper Monsif liet na lang aandringen van de jury met 15 jaar eindelijk een volwassen kur zien en dat was voldoende om door te gaan.

Vreselijk moeilijk

Ook Jarno en Katie zijn door naar de voorlaatste aflevering, ondanks hun onfortuinlijke val. Dit incident maakte volgens jurylid Patricia Paay de uiteindelijke keuze tussen de kandidaten in de gevarenzone 'vreselijk moeilijk'.

Skate off

Sterretje belandde als eerste in de skate off, gevolgd door Paul Turner wiens act niet voldoende bleek om door te gaan. Ook Christophe en Lauren moesten zich opnieuw bewijzen tijdens de skate off. Na een verhitte strijd op het ijs bleken zowel Christophe en Paul het veld te moeten ruimen.

Meer over