La Paay praat mond voorbij

Patricia Paay gaat wellicht een reallifesoap doen. Hoewel ze het zelf glashard blijft ontkennen tegenover RTL Boulevard, is de kans toch aanwezig dat er wat op de stapel staat.

Een cameraploeg van Boulevard was op locatie in de tattooshop waar Christina Curry voor het oog van moeder Patricia en haar vriendje Nicky van Dam een tattoo liet zetten.

Grap
Een 'moeder-dochter-bonding-momentje' noemde presentatrice Bridget Maasland het uitstapje. Opeens probeerde vriendje Nicky het moment even te doorbreken door een grap met Paay uit te halen.

"Ik heb ze verteld over de reallifesoap", fluisterde Nicky tegen Patricia. "Nee!", antwoordde La Paay. "Dat kan niet! Dan kunnen we niet meer onderhandelen." Nicky gaf toe dat het een grap was, maar Paay was wel heel serieus.

Ingestudeerd?
De twee tortelduifjes leken zich echter niet van bewust dat het microfoontje dat Paay van Boulevard om had gekregen nog aanstond. Later ontkende de diva de geruchten keihard, maar ze leek toch niet blij toen Nicky grapte dat hij zijn mond voorbij had gepraat.

Ingestudeerd, of een heerlijk foutje van La Paay? Oordeel zelf. Bekijk hier het filmje.

Reageren