Laatste aflevering seizoen 4

Van Grey's anatomy zijn we spectaculaire seizoenscliffhangers gewend. Aan het einde van het eerste seizoen bleven we in spanning achter toen Addison Shepherd plotseling op de stoep stond in Seattle.

De dood van Izzie's verloofde Denny Duquette in het slot van seizoen twee was zenuwslopend. En ook toen dr. Burke zijn Cristina op het moment suprème in de steek liet voor het altaar, zaten Grey's-fans op het puntje van hun stoel. Krijgen we vanavond weer iets smeuïgs voorgeschoteld? Eén ding is zeker: er hangt liefde in de lucht. Zowel de artsen als patiënten worden ermee besmet.

Spannend
Maar ook op medisch gebied worden we niet teleurgesteld. Alex ontfermt zich over Rebecca, met wie het geestelijk niet goed gaat. Meredith en Derek mogen nog één patiënt verliezen bij hun klinische experiment. Ze besluiten de regels te omzeilen en proberen op de valreep nog twee verliefde tieners van hun hersentumor af te helpen. Een andere jongen komt binnen in een betonblok. Over de afloop hoeven we dit keer niet lang in spanning te zitten, want volgende week gaat Net 5 in één moeite door met seizoen vijf.

Reageren