Laatste aflevering van comedyserie Aaf

Het is alweer tijd voor de laatste aflevering van Aaf. De Nederlandse versie van de Amerikaanse sitcom Roseanne deed het niet onaardig.

De serie ging van start met bijna anderhalf miljoen kijkers, maar zag dat aantal elke week een beetje dalen. Op het dieptepunt bleven er nog slechts 613.000 belangstellenden over. Of dat genoeg is voor een tweede seizoen, is nog onzeker. Desgevraagd meldt RTL dat het ‘nog te vroeg is om hierop te reageren’. „De serie loopt nog en we zijn bezig met de programmaschema’s op korte termijn”, aldus een woordvoerster. „Wat daarna gebeurt, is nog open.”

Nieuwe afleveringen?

In het eerste seizoen bleef Aaf dicht bij haar Amerikaanse voorbeeld. Hoofdrolspeelster Annet Malherbe sprak in Sp!ts de wens uit om in een eventueel tweede seizoen niet meer afhankelijk te zijn van de scripts van Roseanne en nieuwe afleveringen te laten schrijven. Hopelijk voor haar krijgt de serie die kans.

Laatste aflevering

In de slotaflevering willen Aaf en Ton op huwelijksreis, maar Aaf vindt Ton niet romantisch. Hij denkt daar natuurlijk anders over. Ze maken er een wedstrijd van: wie het beste idee heeft voor een date, wint.

Reageren