Laatste beelden Michael Jackson

Of het zijn beste show zou zijn geworden, zullen we nooit weten. Dat hij hard aan het repeteren was, staat vast. Zeker nu een trailer is uitgebracht van de film die gemaakt wordt van beelden van de repetities van Michael Jackson, voor zijn show This is it.

De concertreeks werd geschrapt na het overlijden van de popster, maar de videobeelden zijn er nog. De trailer daarvan laat zien dat er een veelzijdige hoeveelheid beeldmateriaal gefilmd is tijdens de repetities en dat alles erop duidde dat de concertreeks een Michael Jackson klassieker zou worden.

Michael in beeld
In totaal zou het om meer dan 100 uur videomateriaal gaan, en dus zijn vooral fans wereldwijd nieuwsgierig naar wat er precies in de film te zien zal gaan zijn.

Laatste keer
Veel tijd om dat te gaan zien, hebben ze overigens niet. This is it, de film zal wereldwijd slechts twee weken in de bioscopen te zien zijn. Daarna is het over en uit met de zichtbaarheid van de King of Pop. Kaartjes gaan vanaf 27 september in de voorverkoop. De film zelf zal vanaf 28 oktober twee weken lang te zien zijn.

Bekijk hieronder wat je kunt gaan verwachten!

Reageren