Laatste beetje Lost

7 augustus 2010 14:28 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De finale van Lost liet vele vragen die in de serie werden opgeworpen onbeantwoord. In de DVD-box van het laatste seizoen zullen sommige mysteries toch nader worden verklaard. In extra scènes die speciaal voor de DVD-box zijn geschoten, zullen de makers tenminste een paar mysteries ontrafelen en wordt er een blik geworpen op wat er na de serie op het eiland gebeurt.

De laatste aflevering van Lost eindigde erg verrassend, maar bood tot frustratie van de critici weinig antwoorden over de mysteries van het eiland.

Epiloog gelekt
De epiloog van de serie, waarin te zien is hoe het verder op het eiland verloopt onder de leiding van Hurley (Jorge Garcia), is inmiddels op YouTube gelekt en weer verwijderd op verzoek van de makers.

Het schijnt dat de epiloog meer duidelijkheid creëert over onder andere de mislukte geboortes op het eiland, de mysterieuze Walt, de ijsbeer en de experimenten.

Voedselpakketten
Met de extra scènes op de DVD gaan de makers in herkansing om de mysteries op te lossen. Één onbeantwoord mysterie was bijvoorbeeld de herkomst van de voedselpakketten die op het eiland werden gedropt.

Hier komt meer duidelijkheid over, blijkt uit een fragment dat als voorproefje is uitgebracht.

Loods?
In een soort voedselloods of -fabriek zijn twee mannen te zien die over de productie van de pakketten gaan, tot Benjamin Linus (Michael Emerson) binnenloopt met nieuwe instructies voor de heren. Bekijk het fragment hieronder bij Extra.

Meer over