Laatste kandidaten Atlas bekend

30 april 2014 09:58 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De laatste kandidaten van het avonturenprogramma Atlas zijn bekend. Onder andere cosmetisch arts Robert Schoemacher, Stacey Rookhuizen (foto), Tess Milne en zanger Brace reisden af naar Suriname.

Met de laatste zes namen van deelnemers aan het AVRO-programma, is de lijst compleet. Stacey Rookhuizen, acteur Tim Haars, cosmetisch arts Robert Schoemacher, presentatrice Tess Milne, actrice Yootha Chi Wong-Loi-Sing en rapper Brace gingen de strijd met elkaar aan in Suriname, laat de AVRO vandaag weten.

Andere zes

Bij de start van de opnames, een maand geleden, maakte de AVRO al bekend dat schaatser Bob de Jong, actrice Kimberley Klaver, rapper Negativ, acteur Tim Murck, scenarioschrijfster Frieda Mulisch en Voice of Holland­-zangeres Shary-An op zoek gingen naar het goud. De twaalf kandidaten treden in de voetsporen van de vroegere goudzoekers, onder leiding van presentatrice Lauren Verster.

Parcours

"De adembenemende wedloop begint in Fort Nieuw-Amsterdam nabij Paramaribo en voert de avonturiers te voet en per boot door dichte regenwouden op zoek naar de goudkuilen in het zuiden. In elk van de tien etappes strijden twee teams om een stuk van de Atlas: de kaart die uiteindelijk de vindplaats zal prijsgeven van ‘het goud uit het regenwoud’."

Vorig seizoen won Mimoun Ouled Radi het avonturenprogramma dat zich afspeelde in Marokko.

Atlas is vanaf eind augustus 2014 te zien op Nederland 3.

Meer over