Laatste keer Bing in Goede Tijden Slechte Tijden?

Een op het oog onschuldig virus brengt Bing in levensgevaar. Zal hij ooit ontwaken uit zijn kunstmatige coma?

Bing leek van zijn kanker genezen na een geslaagde stamceltransplantie, maar toen hij Lana nietsvermoedend in zijn armen sloot, ging het goed mis. Lana had op dat moment een griepje, terwijl Bing door zijn ziekte geen weerstand heeft. Een rampscenario ontvouwde zich en het virus sloeg over. Het enige wat de artsen nog konden doen was hem in een kunstmatige coma brengen, maar de kans op overleven is gering.

Afscheid

Jef lijkt nog het meeste te leiden onder de ziekte van zijn stiefzoon. Hij ligt zelf ook in het ziekenhuis na het steigerongeluk en kon dankzij Rick toch afscheid nemen Bing. Ondertussen voelt Sjors zich behoorlijk schuldig: het was immers haar dochter die het virus overbracht en straks misschien wel verantwoordelijk is voor de dood van Bing.

Maarten vermoord?

Natuurlijk speelt er meer in het soapdorp. Wat is er bijvoorbeeld gebeurd met de slinkse Maarten? Ludo beloofde Janine dat ze hem nooit meer terug zal zien. Is Maarten simpelweg uit Meerdijk vertrokken of heeft Ludo hem een kopje kleiner gemaakt?

Goede Tijden, Slechte Tijden

Hoe het afloopt met Bing, Maarten, Ludo, Janine, Sjors en alle anderen zal vanavond moeten blijken in een nieuwe aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden. Dat wordt spannend!

Reageren