Lachen met Nienke, Stella en Fatima

Net 5 zit zó dicht op de Amerikaanse uitzendschema's, dat we nog even moeten wachten op nieuwe afleveringen van Desperate housewives en Ugly Betty. Ja, dat is jammer, maar we krijgen er wel mooi drie geweldige series voor terug!

S1ngle
Het eerste seizoen van S1ngle werd zo goed ontvangen, dat
Net 5 onmiddellijk een tweede reeks heeft besteld. Eerder waren Fatima (Bracha van Doesburgh), Nienke (Eva Van der Gucht) en Stella (Katja Römer-Schuurman) ieder op hun eigen manier bezig met de liefde. Met als resultaat dat ze in de laatste Lachen met Nienke, Stella, Fatima, Samantha en Erica aflevering allemaal niet meer zo single zijn.

Opbouw
Wat in ieder geval verandert, is de opbouw van de serie. In het
eerste seizoen werden verhaallijnen over een paar weken uitgesmeerd, vanaf nu staat elke aflevering op zich die los van elkaar gezien kunnen worden.

Samantha who?
Samantha Newly (Christina Applegate) wil maar één man: haar ex-vriend Todd (Barry Watson). Alleen, voordat Samantha geheugenverlies kreeg, was ze zo naar tegen hem (en vele anderen) dat hij haar niet meer zo ziet zitten. Hoewel, in een van de laatste afleveringen hebben ze toch gezoend. Todd heeft het er moeilijk mee, omdat hij nu met Cloe is.

Foto-expositie
Vanavond heeft hij een foto-expositie, maar Sam twijfelt of ze er
naartoe moet gaan. Uiteindelijk doet ze het toch, al was het maar
om Cloe dwars te zitten.

Extra
- Terug naar alle Kijktips >>
- Meer tv-nieuws op de Artikelenpagina >>

Reageren