Lachen met Paul

Of je vindt het leuk om naar programma's van Paul de Leeuw te kijken, of je vindt het verschrikkelijk. Eén ding is duidelijk: je moet niet te serieus in Mooi! Weer De Leeuw stappen, anders is kijken naar het programma inderdaad helemaal niets aan.

Tegen een aantal mensen zou ik willen zeggen: neem de opmerkingen van Paul met een flink korreltje zout; dat scheelt een hoop irritatie. Maar ik moet toegeven, ook ik raak soms geïrriteerd wanneer ik naar MWDL kijk.

Het programma draait om de wensen van het publiek, maar juist die mensen zitten soms met een zuur gezicht in de studio. Als je naar een show van Paul gaat, dan weet je toch van tevoren dat je het risico loopt om 'de dupe' te worden van een flauwe grap? Helaas kleuren chagrijnige gezichten de televisie namelijk niet.

Gelukkig maakt Paul een hoop goed wanneer hij iemand blij maakt door een wens in vervulling te laten gaan. En dat vindt natuurlijk iedereen leuk!

De presentator heeft het druk met zijn eigen productiebedrijf E.V.A (En Vele Anderen) en is om die reden waarschijnlijk van plan een eind te breiden aan zijn succes met MWDL. Jammer, denk ik dan. Mooi! Weer De Leeuw The Day After is namelijk een goede uitkomst wanneer er even niets leuks op tv is of wanneer je last hebt van verveling. Heb ik even niets te doen, dan weet je dus waar ik naar kijk. En dan... lachen maar!

Reageren