Lange Frans in Van God Los

14 maart 2013 13:47 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De lange rapper twitterde vandaag dat hij een rol krijgt in de serie Van God Los. Of het een grote rol of kleine rol is, is nog niet bekend.

"Ik heb in ieder geval tekst en meer verklap ik niet", aldus de rapper. Frans heeft het er maar druk mee. Hij is net klaar met Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans, krijgt een rol in Van God Los, doet mee aan Sabotage en is vandaag onderweg naar de Playboy.

Frans in de Playboy

Danielle, de vriendin van Frans, twitterde vanmorgen: "On the road for a Playboy shoot”. Lange Frans heeft net een diepte interview gegeven en vandaag worden er foto’s gemaakt vertelde Danielle aan RTL Boulevard. Volgens Danielle hoeven we niet bang te zijn voor rare kiekjes. "Er zullen geen piemels in beeld komen”.

Deelnemers Van God Los

Frans is niet de enige bekende Nederlander die meedoet aan Van God Los. Cabaretier Theo Maassen, Acteur Tim Haars, actrice Susan Visser, actrice Bo Maerten, komiek Henry van Loon, rapper Lil’Kleine, acteur Michiel Romeyn, actrice Angela Schijf, acteur Horace Cohen, rapper Willie Wartaal, acteur Cees Geel en acteur Victor Reinier.

Meer over