Lauren Conrad stopt met The Hills

In de MTV-realityserie The Hills staat het leven van Lauren Conrad centraal. Lauren is na vijf jaar camera's om haar heen weer toe aan wat meer privacy en stopt daarom met de serie.

Liz Gately, de producent van MTV-show The Hills, bevestigde het nieuws. Volgens Liz wil Lauren zich meer gaan richten op de toekomst en kijkt ze uit naar meer privacy.

Volgzaam
De camera's volgen Lauren al sinds 2004 op de voet. De semi-realityserie begon dat jaar als Laguna Beach; een badplaats in Californië waarin de levensstijl van een groepje jongeren werd gevolgd.

Verandering
In 2006 kreeg Laguna Beach de nieuwe naam The Hills. Lauren verhuisde namelijk naar Los Angeles waar ze ging werken bij het modeblad Teen Vogue. De semi-realityserie zette zich daar nog drie jaar lang voort.

Einde
De 23-jarige Lauren stopt na het vijfde seizoen met The Hills. Seizoen vier wordt op dit moment nog elke werkdag uitgezonden op MTV. Ben je nieuwsgierig naar het vijfde deel van The Hills? Kijk dan vanaf 30 maart om 17.20 weer naar de avonturen van de vier 'vriendinnen' Lauren, Heidi, Audrina en Whitney!

Reageren